Stallmästaregården


boka hotell nära Friends ArenaFyrstjärniga Stallmästaregården Hotel & Restaurant ligger i den kungliga Hagaparken i Stockholm, bara en kort promenad från huvudstadens centrum. Utsikten över Brunnsviken är magnifik och de lummiga omgivningarna är härligt avkopplande. Hotellet har 49 rum, alla med en utsökt standard.

Hotellet ligger vackert i en av Stockholms mest pittoreska miljöer och är inrymt i flera äldre byggnader som har renoverats varsamt. Karaktären är den av ett klassiskt värdshus, men självklart med en modern touch. Omgivningarna är mycket vackra och inbjuder till promenader. Hagaparkens alla sevärdheter ligger bara ett stenkast från lobbyn.hotell nära Friends Arena

De 49 rummen finns i fem varianter, allt från dubbelrum till mycket lyxiga sviter. De sistnämnda är givna favoriter bland nygifta som vill njuta av största möjliga avkoppling och lyx. Alla rum är utrustade med minst 180 cm breda sängar från Hästens samt alla tänkbara bekvämligheter såsom te- och kaffekokare, espressomaskin, minibar och givetvis också TV med kabelkanaler och gratis Wi-Fi.

Hotellets restaurang gjordes om från grunden 2012 och har nu en modern interiör i varma och inbjudande färger från golv till tak. Restaurangen är en Michelinrestaurang, vilket givetvis gör den till något alldeles extra. Här serveras svenska rätter i moderna tappningar.

Klicka här för att se mer hotell nära Friends Arena.