Äta och dricka

Friends Arena har ett stort antal restauranger, barer och kiosker. Före besöket på arenan och innan biljettscanningen kan du besöka Carlsberg Bar och Bistro 1847. Väl inne på arenan, det vill säga efter biljettscanningen, finns många bistrobarer och också mängder av kiosker som erbjuder ett enklare utbud av mat, dryck och snacks.

Carlsberg Bar och Bistro 1847

Carlsberg Bar och Bistro 1847 är huvudrestaurangen på Friends Arena.dricka på Friends Arena Restaurangen är öppen på kvällar och helger när evenemang arrangeras på arenan. Enklare varianter av restaurangen/baren finns utspridda runt om på arenan.

Carlsberg Bar och Bistro 1847 är belägen vid läktare 1. Om du har biljett till läktare 1 har du möjlighet att gå fram och tillbaka mellan restaurangen och din sittplats. Om du har biljett till någon av läktare 2 eller 3 är du normalt begränsad till att besöka någon av bistrobarerna.

Kiosker

På själva arenan, efter det att du har passerat biljettscanningen, har du en mängd kiosker att besöka om hungern eller törsten skulle göra sig påmind. De är jämnt utspridda, så oavsett var du sitter på arenan har du inte långt till närmaste kiosk. Vid kioskerna kan du beställa enklare snabbmat såsom korv, hamburgare och snacks av olika slag. Det exakta utbudet kan skilja sig något mellan kioskerna. Vad gäller försäljning av alkoholhaltiga drycker avgör organisatören bakom evenemanget vad som ska gälla från gång till gång.

Loger och VIP-service på Friends Arena

Friends Arena är försedd med 92 loger. De är alla placerade på våningen Members Level och de erbjuder alla en utmärkt service med de bästa sittplatserna. Det går emellertid bra att ta del av VIP-service även utan att boka en loge. Som medlem i Friends Arena Members Club ser du evenemanget med utmärkt sikt i bekväma stolar och kan när som helst beställa mat och dryck från VIP-restaurangen. Givetvis finns en separat entré till Members Level.